98 vjeç ndërron azil për të birin 80 vjeçar (Video)

98 vjeç ndërron azil për të birin 80 vjeçar (Video)

Një nënë 98-vjeçare është transferuar në një tjetër azil për tu kujdesur për të birin e saj 80 vjeç. Ada Keating, dhe djali i saj, Tom, kanë jetuar

Një nënë 98-vjeçare është transferuar në një tjetër azil për tu kujdesur për të birin e saj 80 vjeç.

Ada Keating, dhe djali i saj, Tom, kanë jetuar gjithmonë bashkë, pasi ai nuk është martuar kurrë. Në 2016 ai u transferua në qendrën e kujdesit Moss View Care në Liverpool, pasi ka nevojë për më shumë ndihmë dhe një vit më pas edhe e ëma e ndoqi për ti qëndruar pranë.

Për më shumë shikoni storien e përgatitur nga zico.tv:

COMMENTS