9 muaj të shtatzënisë në 4 minuta (Video)

9 muaj të shtatzënisë në 4 minuta (Video)

4 shenjat e kancerit të zorrës që asnjë femër nuk duhet t’i injorojë
Të jetosh dhe të bësh art në shkretëtirë! (Video)

Kjo video ju tregon në vetëm katër minuta atë se si një fëmijë vjen në këtë botë, prej mbetjes shtatzënë e deri tek lindja.

Videoja ofron pamje në 3D të zhvillimit të embrionit në mitrën e nënës, dhe është interesant për t’u parë si për meshkujt ashtu edhe për femrat.

COMMENTS