8 të arrestuar në Gjilan, inskenonin aksidente për të përfituar para

Policia e Kosovës ka arrestuar tetë të dyshuar (shtatë meshkuj dhe një femër) nën dyshimin se të njëjtit duke inskenuar aksidente të ndryshme trafiku, për përfitime personale kanë manipuluar me prova. Policia ka njoftuar se të dyshuarit pas intervistimit me vendim të prokurorit janë dërguar në mbajtje. Rasti ka ndodhur në lagjen ‘Dardania’ në Gjilan.

Policia e Kosovës ka arrestuar tetë të dyshuar (shtatë meshkuj dhe një femër) nën dyshimin se të njëjtit duke inskenuar aksidente të ndryshme trafiku, për përfitime personale kanë manipuluar me prova.

Policia ka njoftuar se të dyshuarit pas intervistimit me vendim të prokurorit janë dërguar në mbajtje.

Rasti ka ndodhur në lagjen ‘Dardania’ në Gjilan.

COMMENTS