8 rrugët më ‘të çmendura’ të planetit (Video)

8 rrugët më ‘të çmendura’ të planetit (Video)

Ndryshimet e trupit të gruas gjatë shtatzënisë (Video)
Kina ka ndërtuar 17 kopje të monumenteve nëpër botë (Video)

Udhëtimi nëpër botë, 8 rrugët më ‘të çmendura’ të planetit

Rruga është një vend emblematik që mbart në mënyrë të pashnangshme idenë e udhëtimit, zhvendosjes, të distancave për t’u përshkruar. Por jo të gjitha rrugët janë të njëjta. Në të katër cepat e botës ka disa që janë vërtet të veçantë: ndoshta të pakuptimta dhe të rrezikshmne, ose panoramike dhe thjesht tërheqëse. Ja 8 rrugët më ‘të çmendura të planetit’, gati për udhëtim.

COMMENTS