7 vjeçari shqiptar që ngriti publikun e Belgjikës në këmbë (Video)

7 vjeçari shqiptar që ngriti publikun e Belgjikës në këmbë (Video)

Fituesit në kategoritë kryesore ‘Grammy Awards’
Alban Mehmeti çaste romantike me bashkëshorten në Venedik (Foto)

Të gjithë gëzohemi kur një shqiptar korr sukses në audiencën botërore, sidomos kur është i ri në moshë.

Rrezar Berisha është shqiptar. Ai i ka vetëm shtatë vjeç.

Në Belgium’s Got Talent konkuroi me beatbox dhe breakdance. Ai e mahniti jurinë dhe publikun, duke i bërë që të ngriten të gjithë në këmbë dhe të duartrokasin.

Ai mori pikë pozitive nga të katër anëtarët e jurisë si dhe përveç kësaj, u ftuan edhe prindërit dhe motra në skenë që t’i japin edhe më shumë mbështetje.

COMMENTS