7 vite bashkë, bashkëshortja e këngëtarit të njohur poston këtë foto

7 vite bashkë, bashkëshortja e këngëtarit të njohur poston këtë foto

Prej disa kohësh këngëtari Vedat Ademi së bashku me familjen e tij jetojnë në Amerikë, duke vendosur të ndërtojnë një jetë të re në këtë vend.

Prej disa kohësh këngëtari Vedat Ademi së bashku me familjen e tij jetojnë në Amerikë, duke vendosur të ndërtojnë një jetë të re në këtë vend.

Por duket se për këngëtarin dhe bashkëshorten e tij dita e sotme është e shënuar pasi ata mbushin pikërisht 7 vjet nga lidhja e tyre.

Ka qenë bashkëshortja e tij Dorela, e cila ka publikuar një foto në Instagram ku ata shfaqen vite më parë duke kujtuar në këtë mënyrë këtë datë të lidhjes së tyre.

Dorela dhe Vedati janë prindër të Jon Artin dhe aktualisht janë duke pritur për t’u bërë me fëmijën e tyre të dytë, i cili gjithashtu do të jetë djalë.

COMMENTS