7 frizura të ndryshme për 7 ditë të javës (Video)

Palltot s’vishen sikur më parë: Mësojeni që tani trendin e dyfishtë (Foto)
Para vdekjes i premtoi se do ta realizonte ëndrrën, shikoni çfarë ka bërë (Foto)

E gjitha që ju nevojitet janë disa llastikë, furqeta dhe 5 minuta kohë. Për të bërë rregullisht frizurën shumica e femrave i lajnë flokët çdo ditë. Kjo assesi nuk është zgjidhje e mirë!

Me pak kreativitet dhe me disa minuta kohë, do t’i zgjidhni telashin tuaj, ndërkaq efekti është i shkëlqyeshëm.

Në vazhdim të tekstit pason videoja me 7 frizura të ndryshme për 7 ditë të javës.

Me atë rast, ajo që është shumë me rëndësi dhe e mirë për flokë të shëndetshme, është që nuk duhet të lahen më shpesh se dy herë në javë.

E gjitha që ju nevojitet janë disa llastikë, furqeta dhe 5 minuta kohë.

Në video shikoni veprimin e hollësishëm.

COMMENTS