52 aksidente për 24 orë

52 aksidente për 24 orë

Arsyet pse nuk ndiheni mirë kur zgjoheni nga gjumi
Përdorimi i tharësit të duarve vetëm jua mbushë duart me grimca të vogla të jashtëqitjes

Policia e Kosovës ka raportuar se gjatë 24 orëve të fundit në territorin e vendit kanë ndodhur 52 aksidente trafiku, prej të cilave 22 kanë përfunduar me persona të lënduar dhe 30 të tjera me dëme materiale.

Policia ka njoftuar po ashtu se brenda ditës janë shqiptuar 1042 gjoba kundërvajtëse ndaj pjesëmarrësve në trafik që kanë thyer rregullat e komunikacionit.

COMMENTS