4 vjeçarja mban nën kontroll dhe ushqen 6 pitbulla (Video)

Pitbulli është një nga qentë më të rrezikshëm, pasi në të shumtën e rasteve ata sulmojnë njerëzit, dhe jo vetëm, por edhe pronarët e tyre. Por, me kët

Pitbulli është një nga qentë më të rrezikshëm, pasi në të shumtën e rasteve ata sulmojnë njerëzit, dhe jo vetëm, por edhe pronarët e tyre. Por, me këtë 4 vjeçare ndodh krejtësisht e kundërta.

Nëna e saj e filmon teksa ajo mban nën kontroll dhe ushqen qentë e saj. Por, edhe pse njerëzit e shohin sesi ajo ia del me pitbull-ët, ata e kanë të vështirë ta pranojnë këtë fakt, i duket e pabesueshme.

Kjo video tregon momentin kur këta qenë të egër jo vetën që e shohin në dritë të syrit 4 vjeçaren kur ajo u flet, por gjithashtu ata e dëgjojnë me vëmëndje që të ulen kur t’u thotë pronarja e tyre.

Në momentin që vajza mer ushqimin ata presin me padurim qe ajo te japi komnadën e të ngrënit. Kur ajo më në fund u thotë se është koha për të ngrënë ata menjëherë shkojnë drejt ushqimit.

Videoja u përhap masivisht dhe mori miliona shikime në YouTube.

COMMENTS