Bon Bon vjen në versionin e muzikës tradicionale (Video)

Bon Bon vjen në versionin e muzikës tradicionale (Video)

‘Pa ty’ kënga e parë shqipe nga Tringa Rexhepi (Video)
Shkurte Fejza dhe Gresa Behluli sjellin duetin e ri ‘Nëna ime’ (Video)

Një djalosh i ri me aftësi të papara në instrumentet tradicionale shqiptare ka realizuar një video ku paraqet versionin më të ri remake të këngës ‘Bon Bon’ nga Era Istrefi. Në përcjellje të tij me tupan kjo këngë lehte mund të luhet edhe nëpër ahengjet familjare ndoshta!

Kjo këngë është pëlqyer shumë në vende të ndryshme të botës, kështu duke përfshirë shumë të huaj në ritmet e ‘Bonbon’.

COMMENTS