32 vjeçarja që ‘mashtroi’ vdekjen (Video)

32 vjeçarja që ‘mashtroi’ vdekjen (Video)

Gjibraltari, apo ‘Kepi i Tarikut’, gjërat që nuk i keni ditur për të (Video)
Kujdes! Mos e zemëroni kurrë një ari (Video)

Një 32 vjeçare mashtroi vdekjen në Peru. Evangelina Chamorro Diaz mbijetoi mrekullisht nga rrëshqitjet e dherave dhe përmbyjet që kanë përfshirë një pjesë të vendit amerikano-latin.

E gjithë dalja e saj nga llumi është filmuar nga një dëshmitar i ngjarjes dhe pamjet ngjasojmë më shumë me skenarët hollivudianë të fundit të botës.

COMMENTS