28 Nëntori, ditë pushimi!

Ishte ky propozimi i Kryeministrit të Kosovës, Isa Mustafa! Dita festive e shqiptarëve nuk është në listën festive në Kosovë, dhe për këtë arsyje M

Ishte ky propozimi i Kryeministrit të Kosovës, Isa Mustafa!

Dita festive e shqiptarëve nuk është në listën festive në Kosovë, dhe për këtë arsyje Mustafa propozoi që të hënën me 28 nëntor të jetë ditë pushimi në Kosovë, dhe kjo është votuar pro nga kabineti qeveritar.

“Edhe pse kjo nuk është paraparë me ligj, kjo është një festë kombëtare dhe propozoj para kabinetit qeveritar që 28 nëntori të jetë ditë pushimi”, ka thënë Mustafa.

COMMENTS