28 Nëntori ditë pushimi

28 Nëntori ditë pushimi

Gjeneralët serbë që kanë kryer krime në Kosovë do të japin mësim në Akademinë Ushtarake të Beogradit
Kishin kryer rreth 20 vjedhje, policia arreston hajdutët në Prizren

Dita e Flamurit, 28 Nentori edhe zyrtarisht është shpallur ditë pushimi.

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, duke u bazuar në Ligjin për festat zyrtare, ka vendosur që 28 Nëntorin, si ditë e shqiptarëve, ta shpallë ditë pushimi, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

‘Haradinaj e shpallë ditë pushimi 28 Nëntorin që njihet tradicionalisht si ‘Dita e Flamurit’, për t’i respektuar vlerat historike dhe kulturore si dhe traditat e mira familjare e shoqërore’, thuhet në komunikatë.

COMMENTS