1 38 39 40392 / 392 POSTS
19 vjet nga masakrimi i 116 shqiptarëve në Studime

19 vjet nga masakrimi i 116 shqiptarëve në Studime

Më 2 maj 1999, civilë shqiptarë të fshatit Studime të Vushtrrisë u morën dhe vranë nga forcat serbe. Sot e asaj dite ende nuk është vënë drejtësi për ...
Tahiri: Pres vlerësim pozitiv nga BE-ja në luftimin e korrupsionit

Tahiri: Pres vlerësim pozitiv nga BE-ja në luftimin e korrupsionit

Ministri i Drejtësisë Abelard Tahiri ka thënë se delegacioni teknik i Bashkimit Evropian, që viziton këtë javë Kosovën, do të japë vlerësim pozitiv pë ...
1 38 39 40392 / 392 POSTS