1 2 322 / 22 POSTS
Arrestohet Mensur Safqiu

Arrestohet Mensur Safqiu

Policia e Kosovës mëngjesin e sotëm ka ndaluar dhe arrestuar aktorin Mensur Safqiu, i njohur për publikun më së shumti me rolet e bashkëpunimet te ‘St ...
Nuk është rendi për viza, këta të rinj po presin të bëhen policë

Nuk është rendi për viza, këta të rinj po presin të bëhen policë

Është dita e fundit për të aplikuar në konkursin e Policisë së Kosovës, për pjesëtarë të rinj. Por edhe sot shumë qytetarë të Kosovës zgjodhën që ...
1 2 322 / 22 POSTS