1 2 3 130 10 / 1297 POSTS
KPK miraton rregulloren për shfrytëzimin e teknologjisë së informacionit

KPK miraton rregulloren për shfrytëzimin e teknologjisë së informacionit

Është mbajtur takimi i njëqindepesëdhjetë i Këshillit Prokurorial të Kosovës (KPK), i udhëhequr nga kryesuesi i Këshillit Prokurorial, Blerim Isufaj. ...
Gashi takohet me ambasadoren kroate, dakordohen të forcohet bashkëpunimi në fushën e sigurisë

Gashi takohet me ambasadoren kroate, dakordohen të forcohet bashkëpunimi në fushën e sigurisë

Ministri i Punëve të Brendshme, Bejtush Gashi, priti në takim njoftues ambasadoren e Kroacisë në Kosovë, Maria Kapetanovic. Me këtë rast, siç njoft ...
‘Modeli unik’ që Rusia e do për Kosovën

‘Modeli unik’ që Rusia e do për Kosovën

Nuk duhet përjashtuar mundësinë që Serbia e Kosova të arrijnë marrëveshjen për normalizimin e marrëdhënieve në gjashtë ose dymbëdhjetë muajt e ardhshë ...
Topat e liqenit Marimo (Video)

Topat e liqenit Marimo (Video)

https://www.youtube.com/watch?v=LgzTF04vGQs ...
Austria do ta mbështes Kosovën në të gjitha sferat, veçanërisht atë të sigurisë

Austria do ta mbështes Kosovën në të gjitha sferat, veçanërisht atë të sigurisë

Ministri i Punëve të Brendshme, Bejtush Gashi, priti në takim njoftues ambasadorin e Austrisë në Kosovë, Gernot Pfandler dhe zëvendësambasadoren e Aus ...
Aktori i njohur turk bëhet baba  (Foto)

Aktori i njohur turk bëhet baba (Foto)

Ozcan Deniz ka njoftuar të gjithë se djali i tij erdhi në jetë. Aktori i 'Nusja nga Stambolli' ka postuar një foto në instagramin e tij. Në mars të kë ...
1 2 3 130 10 / 1297 POSTS