1 2 10 / 16 POSTS
IFAB vendos: VAR-I do të përdoret në ‘RUSI 2018’

IFAB vendos: VAR-I do të përdoret në ‘RUSI 2018’

Presidenti i FIFA-s, Gianni Infantino, konfirmoi se muajin e ardhshëm do të vendoset përfundimisht për përdorimin e sistemit VAR në Kupën e Botës, 'Ru ...
Ora 10 mijë vjeçare (Video)

Ora 10 mijë vjeçare (Video)

https://www.youtube.com/watch?v=shihH4LQK2w ...
Kosova me 10 mijë lindje më pak gjatë 7 viteve

Kosova me 10 mijë lindje më pak gjatë 7 viteve

Numri i lindjeve në Kosovë në shtatë vitet e fundit ka shënuar rënie për më shumë se 10 mijë lindje më pak, ndërsa, faktorët kryesor që po shihen si s ...
Vizita e Juncker shfaqi mangësitë e BE-së për strategjinë e Ballkanit

Vizita e Juncker shfaqi mangësitë e BE-së për strategjinë e Ballkanit

Vizitat e presidentit të Komisionit Evropian, Jean-Claude Juncker këtë javë, duhej të theksonin strategjinë e re të Brukselit për rajonin dhe mesazhin ...
Mbahet gara ‘Kupa e Gjeravicës 2018’

Mbahet gara ‘Kupa e Gjeravicës 2018’

Federata Skitare e Kosovës organizojnë garën 'Kupa e Gjeravicës 2018' për të gjitha kategoritë në disiplinën e Sllallomit të Madh (GS). Programi: ...
Picat ‘fluturuese’ kubaneze (Video)

Picat ‘fluturuese’ kubaneze (Video)

https://www.youtube.com/watch?v=1Rdr6oXPt7c ...
1 2 10 / 16 POSTS