Eliot Engel: Kosova duhet të ketë ushtrinë

Eliot Engel: Kosova duhet të ketë ushtrinë

Ministri i Diasporës dhe i Investimeve Strategjike, Dardan Gashi në ditën e parë të vizitës në Uashington është takuar me kongresistin, njëherësh përk ...
OKB: Këshilli i Sigurimit debaton për Kosovën

OKB: Këshilli i Sigurimit debaton për Kosovën

Në Këshillin e Sigurimit të Kombeve të Bashkuara sot më vonë gjatë ditës, debatohet për situatën në Kosovë. Në këtë kuadër, do të diskutohet për ra ...
Konsensusi ‘i pamundshëm’ për Demarkacionin

Konsensusi ‘i pamundshëm’ për Demarkacionin

Arritja e një konsensusi brenda spektrit politik në Kosovë rreth ratifikimit të Marrëveshjes së demarkacionit të kufirit me Malin e Zi, duket të jetë ...
9 / 9 POSTS