BE propozon përfshirjen e Kosovës në takime të nivelit të lartë të bllokut

BE propozon përfshirjen e Kosovës në takime të nivelit të lartë të bllokut

Më shumë se dhjetë shtete anëtare të BE-së u kanë ofruar gjashtë vendeve të Ballkanit Perëndimor, që aspirojnë anëtarësimin në BE, të jenë të pranuesh ...
Perspektivë e paqartë integruese e Kosovës në BE

Perspektivë e paqartë integruese e Kosovës në BE

Mosnjohja e Kosovës si shtet i pavarur nga pesë shtetet anëtare të Bashkimit Evropian si: Spanja, Greqia, Rumania, Qipro dhe Sllovakia, po e pengojnë ...
Sot prezantohet Strategjia e re e BE-së për zgjerimin

Sot prezantohet Strategjia e re e BE-së për zgjerimin

Sot Komisioni Evropian pritet të prezantojë Strategjinë e tij të zgjerimit për vendet e Ballkanit Perëndimor. Me Strategjinë e zgjerimit, Serbia dh ...
Qyteti ku e humb orientimin (Video)

Qyteti ku e humb orientimin (Video)

https://www.youtube.com/watch?v=1sDej_eti2U ...
Ministria e Kulturës s’mund të zhvendoset në Prizren gjatë shkurtit

Ministria e Kulturës s’mund të zhvendoset në Prizren gjatë shkurtit

Kërkesa e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit për marrjen në shfrytëzim të dy objekteve që janë në pronësi të Komunës së Prizrenit për nevojat ...
Anulohet vizita e kryeministrit të Malit të Zi

Anulohet vizita e kryeministrit të Malit të Zi

Është anuluar vizita e Kryeministri të Malit të Zi në Prishtinë, Dushko Markoviq e paraparë të zhvillohej sot. Lajmin e ka bërë të ditur zëdhënësja ...
10 / 10 POSTS