Kosova, në pritje të publikimit të Strategjisë së Zgjerimit të BE-së

Kosova, në pritje të publikimit të Strategjisë së Zgjerimit të BE-së

Nesër pritet që Komisioni Evropian ta publikojë Strategjinë e Zgjerimit për Ballkanin Perëndimor dhe afatet e mundshme të anëtarësimit të këtyre vende ...
Thaçi dorëzon flamurin – shpreson për medalje në Lojërat Olimpike

Thaçi dorëzon flamurin – shpreson për medalje në Lojërat Olimpike

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ua ka dorëzuar flamurin e Republikës, përfaqësuesve të Kosovës, që do te marrin pjesë në Lojërat Olimpike Dimërore ...
Këto janë pikat e rendit të ditës në Kryesinë e Kuvendit

Këto janë pikat e rendit të ditës në Kryesinë e Kuvendit

Kryesia e Kuvendit të Kosovës mban sot mbledhje me kryetarët e Grupeve Parlamentare. Mbledhja fillon në ora 11:00 dhe ndër pikat e rendit të ditës is ...
6 / 6 POSTS