Shtëpia me rrota (Video)

Shtëpia me rrota (Video)

https://www.youtube.com/watch?v=1Hjxenb28dY ...
Haradinaj paralajmëron ngritjen e pagave për sektorin e shëndetësisë

Haradinaj paralajmëron ngritjen e pagave për sektorin e shëndetësisë

Kryeministri i vendit, Ramush Hardinaj ka thënë se Qeveria e Kosovës do t’ia kthejë integritetin sistemit të shëndetësisë, duke ngritë cilësinë e shër ...
Kusari-Lila: Edhe në Kuvend pihet duhani, s’kemi kredibilitet të flasim për ndotjen e ajrit

Kusari-Lila: Edhe në Kuvend pihet duhani, s’kemi kredibilitet të flasim për ndotjen e ajrit

Sot po vazhdon seanca e jashtëzakonshme e Kuvendit të Kosovës për ndotjen e ajrit në Kosovë. Deputetja e Alternativës, Mimoza Kusari-Lila, tha se dep ...
Spanja: Kosova në BE vetëm si territor i Serbisë

Spanja: Kosova në BE vetëm si territor i Serbisë

Spanja vazhdon të kundërshtojë ashpër pavarësinë e Kosovës dhe rrugën e saj drejt Bashkimit Evropian. Madridi zyrtar ditë më parë ka dorëzuar në Ko ...
Kuvendi pritet të adresojë masat kundër ndotjes

Kuvendi pritet të adresojë masat kundër ndotjes

Deputetët e Kuvendit të Kosovës sot po mbajnë vazhdimin e seancës së jashtëzakonshme lidhur me ndotjen alarmante të ajrit në Prishtinë. Gjatë disku ...
10 / 10 POSTS