1 212 / 12 POSTS
Ja si është gjendja me grip

Ja si është gjendja me grip

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike ka dërguar një raport për media ku jep informata në lidhje me gripin sezonal. Sipas ISHKP-së aktualisht s ...
Plesch: Tensione ndërmjet liderëve të Kosovës dhe aleatëve perëndimorë

Plesch: Tensione ndërmjet liderëve të Kosovës dhe aleatëve perëndimorë

Përpjekja për shfuqizimin e legjislacionit për Gjykatën Speciale në Kosovë 'mund të shihet si kriza më e madhe ndërmjet liderëve të Kosovës dhe aleatë ...
1 212 / 12 POSTS