1 2 3 17 10 / 168 POSTS
Ju kujtohet Jeshimi nga seriali Lale, ajo sot është super-femër (Foto)

Ju kujtohet Jeshimi nga seriali Lale, ajo sot është super-femër (Foto)

Seriali Lale, ishte njëri ndër serialet më të shikuar nga publiku shqiptar. Ani pse personazhet kryesore ishin Lale dhe Çenari, Jeshimi e cila luan ...
GNK para 13 vjetëve rekomandoi pavarësi për Kosovën

GNK para 13 vjetëve rekomandoi pavarësi për Kosovën

Grupi Ndërkombëtar i Krizave, një organizatë e pavarur që përpiqet për parandalimin e Krizave më 24 janar 2005, publikuan raportin "Kosovo: Toward Fin ...
Kryediplomatja bullgare këshillon Kosovën të ratifikojë demarkacionin

Kryediplomatja bullgare këshillon Kosovën të ratifikojë demarkacionin

Shefja e diplomacisë bullgare Ekaterina Zaharijeva ka deklaruar se ekzistojnë faktorë të jashtëm që kanë ndikim të fuqishëm në disa vende në Ballkanin ...
Mungesë uniteti në Qeveri për Specialen

Mungesë uniteti në Qeveri për Specialen

Në Qeveri nuk ka unitet rreth nismës për shfuqizimin e Ligjit për Gjykatën Speciale, e cila të martën pasdite ka shkuar në adresë të tyre, shkruan sot ...
1 2 3 17 10 / 168 POSTS