Liderët dëmtuan raportet me aleatët e Kosovës

Liderët dëmtuan raportet me aleatët e Kosovës

Veprimet e liderëve politikë dhe institucionalë të Kosovës kanë treguar se nuk kanë mirëkuptim karshi qëndrimeve të bashkësisë ndërkombëtare, lidhur m ...
Kërkohet pronari i parave të humbura në Pejë

Kërkohet pronari i parave të humbura në Pejë

Policia e Kosovës në Pejë njofton se më 18 dhjetor rreth orës 16:25, një qytetar ka lajmëruar në polici se në qendrën tregtare 'Meto Bajraktari' në Pe ...
Haradinaj: Dhënia e epilogut për demarkacionin nga kuvendi, hap pozitiv

Haradinaj: Dhënia e epilogut për demarkacionin nga kuvendi, hap pozitiv

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj e quan hap pozitiv dhënien e epilogut për demarkacionin nga Kuvendi, pavarësisht nëse e ratifikon apo e hedh ...
‘Deri në 2009-ën kemi menaxhuar me territorin e kontestuar me Malin e Zi’

‘Deri në 2009-ën kemi menaxhuar me territorin e kontestuar me Malin e Zi’

Komisioni për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike po mban mbledhje ku po bëhet Shqyrtimi i Projektligjit për Ratifikimin e Marrëveshje ...
Rekord në Aeroportin e Prishtinës, 1.9 milionë pasagjerë këtë vit

Rekord në Aeroportin e Prishtinës, 1.9 milionë pasagjerë këtë vit

Aeroportit Ndërkombëtar i Prishtinës (ANP), 'Adem Jashari' edhe këtë vit është përgatitur për pritjen e udhëtarëve që vijnë në Kosovë për festat e fun ...
Ja sa është gjoba për hedhje të mjeteve piroteknike në Prishtinë

Ja sa është gjoba për hedhje të mjeteve piroteknike në Prishtinë

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka nënshkruar urdhëresën për ndalimin e përdorimit të produkteve piroteknike në vendet e hapura publi ...
6 / 6 POSTS