1 215 / 15 POSTS
Gjykata e Apelit vërteton dënimin në rastin Badovci

Gjykata e Apelit vërteton dënimin në rastin Badovci

Gjykata e Apelit e ka vërtetuar dënimin prej 18 vjet burg për Besnik dhe Enis Latifin, Milazim Haxhiajn, Gazmend Halitin dhe të akuzuarin tjetër Fehmi ...
Amerika, ëndrra e shqiptarëve – ja sa kanë marrë Green Card që nga viti 1999

Amerika, ëndrra e shqiptarëve – ja sa kanë marrë Green Card që nga viti 1999

Shtetet e Bashkuara të Amerikës (SHBA) vijojnë të mbeten vendi i ëndrrave të mijërave shqiptarëve, që nuk heqin dorë vit pas viti nga lotaria që të mu ...
Haradinaj shkarkon një zëvendësministër, emëron 4 të tjerë

Haradinaj shkarkon një zëvendësministër, emëron 4 të tjerë

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka marr vendimin për shkarkimin e zëvendësministrit të Zhvillimit Ekonomik, Fatir Berzati. Vendimin për s ...
Ndërkombëtarët: Miratojeni Demarkacionin, është i saktë!

Ndërkombëtarët: Miratojeni Demarkacionin, është i saktë!

Pavarësisht raportimit të Komisionit të Ri për Shënjimin e Kufirit me Malin e Zi, i cili konstatoi se Kosova humb territor nga versioni aktual i Demar ...
Darmanoviq: Demarkacioni tani është problem i Kosovës

Darmanoviq: Demarkacioni tani është problem i Kosovës

Ministri i Punëve të Jashtme i Malit të Zi, Sergjan Darmanoviq, ka thënë se për Podgoricën zyrtare, çështja e kufizimit me Kosovën ka përfunduar, ndon ...
1 215 / 15 POSTS