1 213 / 13 POSTS
Projektligji për demarkacionin dhe raporti i Bulliqit dërgohen në Kuvend

Projektligji për demarkacionin dhe raporti i Bulliqit dërgohen në Kuvend

Kryeministri Ramush Haradinaj, pasi ka dëgjuar Komisionin për Shënjimin e kufirit me Malin e Zi, ka vendosur që raportin e tij ta dërgojë në Kuvendin ...
Delawie-qytetarëve: Korrupsioni është lufta juaj

Delawie-qytetarëve: Korrupsioni është lufta juaj

Ambasadori amerikan në Kosovë, Greg Delawie, në hapje të Javës Kundër Korrupsionit, në një adresim para mediave ka porositur qytetarët e Kosovës se 'k ...
Në Qeveri po prezantohet raporti për Demarkacionin

Në Qeveri po prezantohet raporti për Demarkacionin

Ka filluar mbledhja e Qeverisë së Kosovës në të cilën po shqyrtohet Projektligjit për Ratifikimin e Marrëveshjes për Kufirin Shtetëror në mes të Repub ...
1 213 / 13 POSTS