1 212 / 12 POSTS
Qeveria do t’i mbulojë shpenzimet për mbrojtje juridike në Speciale

Qeveria do t’i mbulojë shpenzimet për mbrojtje juridike në Speciale

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim për mbrojtjen e qytetareve që mund të jenë pjesë e akuzave nga dhomat e specializuara, duke mbuluar shpenzimet për m ...
Përmbytjet, mbi 300 të evakuuar, del dhe Vjosa nga shtrati (Foto)

Përmbytjet, mbi 300 të evakuuar, del dhe Vjosa nga shtrati (Foto)

E zhytur në ujë Shqipëria kaloi një natë të vështirë, por duket se më e keqja nuk ka mbaruar. Të paktën 315 persona janë evakuuar gjatë natës sipas Mi ...
1 212 / 12 POSTS