Ja se si mbetën në rrugë Baboo Darabukat, kur ishin duke shkuar në një dasmë (VIDEO)

Ja se si mbetën në rrugë Baboo Darabukat, kur ishin duke shkuar në një dasmë (VIDEO)

Njëri ndër grupet më të dashura për publikun është Baboo Darabuka. Kësaj here Alban Sejdiu ishte mysafir në emisionin n’ZOOM, i cili është prodhim ...
Kosova përfiton 70 milionë euro nga IPA, priten investime në drejtësi dhe fusha tjera

Kosova përfiton 70 milionë euro nga IPA, priten investime në drejtësi dhe fusha tjera

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Kadri Veseli, priti sot në takim drejtorin e përgjithshëm për Fqinjësi dhe Negociata për Zgjerim të Komi ...
2 / 2 POSTS