Hapet “Jumbo” në Gjilan, Lutfi Haziri thotë se është destinacion për të gjithë

Hapet “Jumbo” në Gjilan, Lutfi Haziri thotë se është destinacion për të gjithë

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, i cili ka marrë pjesë sot në ceremoninë e hapjen së dyqanit “Jumbo”, ka thënë se ndihet jashtëzakonisht ...
Ligjet që i mungojnë Kosovës

Ligjet që i mungojnë Kosovës

Ligjet që kanë të bëjnë me integrimet evropiane dhe ato për sistemin e drejtësisë dhe luftimin e korrupsionit, konsiderohen si më të rëndësishmet që d ...
2 / 2 POSTS