1 212 / 12 POSTS
BE thërret Qeverinë e Kosovës t’i përmbushë detyrimet për liberalizim vizash

BE thërret Qeverinë e Kosovës t’i përmbushë detyrimet për liberalizim vizash

Zëdhënësja e Komisionit Evropian Maja Kocijançiq ka përshëndetur formimin e Qeverisë Kosovës dhe ka kërkuar nga ajo që të ratifikojë Marrëveshjen e De ...
Gati zyra për Ramush Haradinajn në Qeveri (Foto)

Gati zyra për Ramush Haradinajn në Qeveri (Foto)

Tashmë gjithçka është ndërruar. Dera e zyrës e cila e pret sot Ramush Haradinajn është emëruar me emrin e tij. Pas orës 12:00 Haradinaj zyrtarisht me ...
1 212 / 12 POSTS