1 211 / 11 POSTS

S’ka më tekste falas për nxënësit nga klasa e gjashtë

Në Kosovë të hënën ka nisur viti i ri shkollor dhe sipas autoriteteve arsimore, janë bërë të gjitha përgatitjet e nevojshme për këtë vit. Por, për ...
1 211 / 11 POSTS