E turpshme, Skënderbeu në Tiranë mbulohet për Kurban Bajram (Foto)

E turpshme, Skënderbeu në Tiranë mbulohet për Kurban Bajram (Foto)

Ceremonia e festës së Bajramit të Vogël është organizuar nga Komuniteti Mysliman i Shqipërisë në sheshin “Skënderbej” në Tiranë. Besimtarët janë fa ...
Çfarë është Kurban Bajrami dhe ushqimet që duhet të keni në tavolinë

Çfarë është Kurban Bajrami dhe ushqimet që duhet të keni në tavolinë

Festa e Kurban Bajramit është një nga dy festat më të rëndësishme të besimtarëve muslimanë: Fiter Bajramin dhe Kurban Bajramin. Kjo e fundit, sipas ...
Namazi i Kurban Bajramit falet në sheshin ‘Skënderbej’

Namazi i Kurban Bajramit falet në sheshin ‘Skënderbej’

Besimtarët myslimanë në mbarë botën festojnë sot festën e Kurban Bajramit. Ashtu si çdo vit edhe mëngjesin e sotëm në orën 06:50 në sheshin “Skënderbe ...
Kurban Bajrami në Prishtinë falet me lutjen për paqë dhe dashuri

Kurban Bajrami në Prishtinë falet me lutjen për paqë dhe dashuri

Besimtarët e besimit islam sot e festuan festën e Kurban Bajramit, festa e dytë më e madhe myslimane menjëherë pas Fitër Bajramit. Për qytetarët e Kos ...
4 / 4 POSTS