1 2 321 / 21 POSTS
Në pritje të ndërhyrjes së presidentit Hashim Thaçi

Në pritje të ndërhyrjes së presidentit Hashim Thaçi

Përveç një takimi këshillues që është caktuar për të mërkurën dhe caktimit të datës për vazhdimin e seancës më 10 gusht, nuk është parë ndonjë iniciat ...
1 2 321 / 21 POSTS