1 2 323 / 23 POSTS
Haradinaj: S’ka krizë politike, por një ndalesë (Video)

Haradinaj: S’ka krizë politike, por një ndalesë (Video)

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj në emisionin 'Debat' në RTK, deklaroi se aktualisht nuk ka krizë politike dhe se deputetët së shpejti do të reflek ...
Zjarri përfshin sipërfaqe pyjesh, Vushtrria me masa emergjente

Zjarri përfshin sipërfaqe pyjesh, Vushtrria me masa emergjente

Zjarret kanë përfshirë shumë sipërfaqe të pyjeve dhe të kullosave në rajonin e Mitrovicës dhe të komunave të saj, si dhe në Drenas. Në Mitrovicë zjarr ...
Kosova, me rreth 70 mjekë specialistë të papunë

Kosova, me rreth 70 mjekë specialistë të papunë

Në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës janë pranuar për punësim rreth 190 mjekë specialist nga lëmi të ndryshme. Shemsi Veseli, anëtar i Bordit ...
1 2 323 / 23 POSTS