Ndryshim drastik në futboll: S’ka më dy pjesë nga 45 minuta (Foto)

Ndryshim drastik në futboll: S’ka më dy pjesë nga 45 minuta (Foto)

Bordi i Asociacionit Ndërkombëtar të Futbollit (IFAB) është duke planifikuar një ndryshim të madh në lojën e futbollit. Rregullat në futboll janë d ...
Parada shqiptare në rrugët e Manhatan, i vënë ‘flakën’ New Yorkut (Video)

Parada shqiptare në rrugët e Manhatan, i vënë ‘flakën’ New Yorkut (Video)

Në Manhatan të Nju Jorkut po zhvillohet "Parada Shqiptare", një aktivitet i përvitshëm ku marrin pjesë mijëra shqiptaro-amerikanë. Këtë vit, parada ...

Avni Klinaku: Përgjegjësia e fituesve juridik dhe e fituesve moral të zgjedhjeve

Është e padiskutueshme se koalicioni PAN është fituesi juridik i zgjedhjeve, ashtu siç është e qartë se fituesi moral i zgjedhjeve është LVV. Çështja ...
3 / 3 POSTS