Labinot Tahiri prezanton shtëpinë madhështore (Foto)

Labinot Tahiri prezanton shtëpinë madhështore (Foto)

Karriera e tij e gjatë në muzikë i ka mundësuar që të kenë një standard më të lartë se sa një pjesë e madhe e kosovarëve. Kështu këngëtari Labinot ...
Leonora Jakupi shkëlqen! (Foto)

Leonora Jakupi shkëlqen! (Foto)

Leonora Jakupi është një ndër këngëtaret më të bukura shqiptare. Ajo sa herë që publikon fotografi në llogaritë personale të rrjeteve sociale vëreh ...

Lotaria Amerikane, ja si të kontrolloni që jeni apo jo fitues

Si të kontrolloni nëse jeni fitues. Çfarë duhet të bëjnë ata që kanë humbur kodin dhe ç’duhet të dinë fituesit. Ambasada Amerikane në Tiranë, theks ...
3 / 3 POSTS