Proteston sindikata e Ansamblit ‘Shota’ para ndërtesës së Ministrisë së Kulturës (Video)

Proteston sindikata e Ansamblit ‘Shota’ para ndërtesës së Ministrisë së Kulturës (Video)

Sindikalistët e Ansamblit të Këngëve dhe Valleve “Shota” kanë protestuar para ndërtesës së Ministrisë së Kulturës me rastin e 1 Majit- Ditës Ndërkombë ...
Studentët me marsh protestues shënojnë 1 majin (Video)

Studentët me marsh protestues shënojnë 1 majin (Video)

Unioni i Studentëve Pro Europian dega në Gjilan, për ditën e 1 Majit ka organizuar protestë më qëllim avokimin e të drejtave të të rinjëve dhe student ...
2 / 2 POSTS