1 212 / 12 POSTS
Koreja e Veriut gati për ‘luftë bërthamore’ (Video)

Koreja e Veriut gati për ‘luftë bërthamore’ (Video)

Koreja e Veriut ka shfaqur raketa balistike interkontinentale dhe pajisje të tjera ushtarake në një paradë masive më 15 prill dhe është zotuar se ësht ...
Premtuan ‘përralla’, partitë politike humbin besimin

Premtuan ‘përralla’, partitë politike humbin besimin

Partitë politike, vlerësohet se po e humbin në vazhdimësi besimin e qytetarëve të Kosovës. Këto të dhëna dalin si rezultat i sondazheve, përfshirë edh ...
1 212 / 12 POSTS