1 3 4 543 / 43 POSTS
Si të bëni shtojcën për palpeta në katër mënyra (Video)

Si të bëni shtojcën për palpeta në katër mënyra (Video)

Po ju propozojnë katër shtojca për paletat përherë të shijshme! Të gjitha amvisave të reja dhe fillestarëve në kuzhinë, këshillat për gatimin e pal ...

Rritet numri i viktimave nga shpërthimi në Shën Petersburg

Ka shkuar në 14 numri i viktimave nga shpërthimi i së hënës në metronë e Shën Petersburgut. Kështu ka njoftuar ministrja e Shëndetësisë, Veronica S ...

Pozita dhe opozita flasin për zgjedhjet

Përfaqësuesit e subjekteve politike në pushtet dhe të atyre ne opozitë mbrëmë kanë pasur një takim të gjatë. Pozita dhe opozita kanë diskutuar për Dem ...
1 3 4 543 / 43 POSTS