101 vjeçari bie nga 4.500 metra lartësi (Video)

101 vjeçari bie nga 4.500 metra lartësi (Video)

Këtë gjë për trurin tuaj nuk e keni ditur (Video)
Me çka janë të pajisura rezidencat luksoze të liderëve botërorë? (Video)

Verdun Hayes nga Devon i Anglisë, që si luftëtar shpëtoi në beteja dhe i mbijetoi shumë plagëve, nuk është frikësuar të lëshohet nga aeroplani në 4,500 metra lartësi, me gjithë moshën që ka.

Gjyshi 101 vjeçar, me këtë rast është bërë njeriu më i vjetër, që lëshohet me parashutë i kapur për instruktorin.

COMMENTS