10 produktet që e mbrojnë lëkurën nga i ftohti

Kur temperaturat janë nën zero, lëkura bëhet më e thatë dhe më e irrituar. Por, nuk duhet të dëshpëroheni, pasi ushqimi e furnizon lëkurën me vita

Kur temperaturat janë nën zero, lëkura bëhet më e thatë dhe më e irrituar.

Por, nuk duhet të dëshpëroheni, pasi ushqimi e furnizon lëkurën me vitamina, minerale dhe substanca nutritive që e rigjenerojnë atë.

Këto janë 10 ushqimet që e mbrojnë lëkurën nga i ftohti dhe e ruajnë butësinë e saj.

-Shega

-Patate të ëmbla

-Lakra

-Veza

-Agrumet

-Arrat

-Midhje

-Fara luledielli

-Salmoni

COMMENTS