10 palltot ideale për vjeshtë (Foto)

Ditët me shi veçse kanë filluar. Në ditët e tilla, një nga elementet kryesore të veshjes tek femrat janë palltot e vjeshtës. Më poshtë po ju sjellim 10 modele të këtyre palltove, të cilat ju bëjnë të dukeni me stil dhe të ndiheni rehat.

Ditët me shi veçse kanë filluar. Në ditët e tilla, një nga elementet kryesore të veshjes tek femrat janë palltot e vjeshtës.

Më poshtë po ju sjellim 10 modele të këtyre palltove, të cilat ju bëjnë të dukeni me stil dhe të ndiheni rehat.

10-palltot-ideale-per-vjeshte-1

10-palltot-ideale-per-vjeshte-2

10-palltot-ideale-per-vjeshte-3

10-palltot-ideale-per-vjeshte-4

10-palltot-ideale-per-vjeshte-5

10-palltot-ideale-per-vjeshte-6

10-palltot-ideale-per-vjeshte-7

10-palltot-ideale-per-vjeshte-8

10-palltot-ideale-per-vjeshte-9

10-palltot-ideale-per-vjeshte-10

COMMENTS