​Ushqimet që reduktojnë urinë

​Ushqimet që reduktojnë urinë

Kur ndjekim një dietë dobësimi, është normale të ndjejmë dëshirën të hamë disa ushqime me shumë kalori, qofshin këto të ëmbla apo të kripura. E njëjta gjë ndodh edhe kur kemi ankth apo depresion. Por për të shmangur një situatë të tillë janë disa ushqime që reduktojnë oreksin dhe mund të konsumohen në çfarëdolloj momenti.

Kur ndjekim një dietë dobësimi, është normale të ndjejmë dëshirën të hamë disa ushqime me shumë kalori, qofshin këto të ëmbla apo të kripura.

E njëjta gjë ndodh edhe kur kemi ankth apo depresion.

Por për të shmangur një situatë të tillë janë disa ushqime që reduktojnë oreksin dhe mund të konsumohen në çfarëdolloj momenti.

COMMENTS