​Plagosja në Prishtinë, pamje të momentit kur të arrestuarit sulmojnë policinë (Video)

​Plagosja në Prishtinë, pamje të momentit kur të arrestuarit sulmojnë policinë (Video)

Të dyshuarit për plagosjen e sotme në magjistralen Prishtinë-Mitrovicë, gjatë momenti të arrestimit kanë sulmuar pjesëtarët e policisë. Edhe pse t

Të dyshuarit për plagosjen e sotme në magjistralen Prishtinë-Mitrovicë, gjatë momenti të arrestimit kanë sulmuar pjesëtarët e policisë.

Edhe pse të prangosur, dy të dyshuarit, kanë arritur të grushtojnë dhe shqelmojnë pjesëtarët policorë, të cilët i kishin kapur ata, pak pasi kishin qëlluar me armë pronarin e një betoniere, në lagjen Arbëria të kryeqytetit.

PAMJE EKSKLUZIVE NGA PLAGOSJA ME ARMË NË LAGJEN "ARBËRIA" NË PRISHTINË, ARRESTOHEN DY PERSONA

PAMJE EKSKLUZIVE NGA PLAGOSJA ME ARMË NË LAGJEN "ARBËRIA" NË PRISHTINË, ARRESTOHEN DY PERSONA

Posted by RTV Dukagjini on 14.05.2018

COMMENTS