​Lumir Abdixhiku edhe zyrtarisht i bashkohet LDK-së

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa ka prezantuar aderimin e ri në LDK, të Lumir Abdixhikut, të cilin e quajti mbrojtës të koncepti

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa ka prezantuar aderimin e ri në LDK, të Lumir Abdixhikut, të cilin e quajti mbrojtës të konceptit të zhvillimit ekonomik të vendit.

Kurse, Lumir Abdixhiku tha se ditëve të fundit së bashku me Mustafën kanë zhvilluar takime për të ndërtuar një front të përbashkët të bashkëpunimit, për angazhimin për një shtet me të zhvilluar.

‘Jam i lumtur që nga sot do të jem pjesë e LDK, zotohem që të jap përkushtimin më të madh të mundshëm dhe i ftoj të rinjët që t’i kthehen LDK-së’, tha ai.

COMMENTS